Loading...

O nama

Inspiriše nas težnja ka savršenom dizajnu

Bavimo se projektovanjem i dizajnom enterijera kao i projekt menadžmentom koji podrazumeva sve aktivnosti vezane za realizaciju naših projekata.

Sa pasijom težimo za savršenstvom u svakom detalju, ne gubeći celinu iz vida. Ukoliko ste hedonista koji traga za perfekcijom, mi smo pravi izbor za vas! 

UNIQUE ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO pored usluge projektovanja i dizajna enterijera, nudi i kompletnu podršku tokom realizacije projekata – podršku vezanu za nadzor radova, nabavku visokokvalitetnih materijala, kao i aktivnosti vezanih za opremanje enterijera.  

Na čelu UNIARCH DESIGN-a se nalazi Srđan Milanović – arhitekta sa multidisciplinarnim međunarodnim iskustvom u oblasti arhitekture, projektovanja, dizajna enterijera, menadžmenta, izgradnje, nadzora, opremanja stambenih i komercijalnih enterijera ali i marketinga – pozamašnog iskustva kreiranog tokom dugog niza godina angažovanja u različitim komplementarnim oblastima - od projektovanja do izvođenja i opremanja projekata u više Evropskih zemalja.

Većina realizovanih projekata se nalze u Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Italiji, Španiji, Srbiji, Hrvatskoj, Montenegru, Rusiji i Americi.

NAŠE USLUGE

PROJEKTOVANJE I DIZAJN ENTERIJERA
ARHITEKTONSKA REŠENJA
UPRAVLJANJE PROJEKTIMA
PROJEKTOVANJE I IZRADA NAMEŠTAJA
INDIVIDUALNO OPREMANJE
PROJEKTOVANJE RASVETE
+
GODINA MEĐUNARODNOG ISKUSTVA
+
REALIZOVANIH PROJEKATA
+
m3 IZVEDENOG VOLUMENA
+
U PREKO 15 ZEMALJA